Formular înscriere Bicaz Kayak Fest:

Pentru a te inscrie la editia 2024 a Bicaz Kayak Fest, te rugam sa urmezi urmatori pasi: 

1 Citeste cu atentie Regulamentul competitiei

2 Descarca Declaratia de Raspundere, printeaz-o, semneaz-o si adu-o cu tine la eveniment;

3 Completeaza formularul urmator: 

ATENTIE! Puncteaza pentru Marele premiu Bicaz Kayak Fest conform REGULAMENTULUI doar cei care participa la Maraton 40 km
Cei care vor avea inchiriate caiace de la Club Outdooris, va rog sa treceti "Inchiriat Outdooris"
Taxa de participare
Plata taxei de participare in valoare de 100 de lei/participant se efectuează prin transfer bancar în contul Asociaţiei „Club Outdooris” din Iasi, str. Fundacul Paun nr 1, Cod Identificare Fiscala 41180944, inregistrata la Registrul ONG-urilor cu nr 36/A/2019, IBAN: RO75INGB0000999913896363, Banca ING Bank Sucursala IASI.
În cadrul ordinului de plată, la rubrica „DETALII” trebuie precizate numele şi prenumele persoanei/persoanelor pentru care se efectuează plata taxei de participare.
Factura aferentă plăţii poate fi ridicată în original în prima zi a evenimentului Bicaz Kayak Fest de la Secretariat. Data limită de inscriere si efectuare a tuturor plăţilor online – 16 IUNIE 2024 inclusiv.
Dupa aceasta data, veti putea sa va inscrieti doar la fata locului iar taxa de participare va fi 150 de lei.
Taxa de participare nu este purtătoare de TVA şi, odată transferată, nu este returnabilă.
Alte mentiuni:
• Club Outdooris colecteaza datele cu caracter personal în vederea înscrierii tale la Bicaz Kayak Fest. Datele necesare înscrierii sunt păstrate 2 luni de la data finalizarii evenimentului. Dupa aceasta perioada, puteti solicita oricand stergerea datelor cu caracter personal trimițând un email la contact@outdooris.ro
• Datele cu caracter personal sunt de asemenea furnizate organizatorului pentru a realiza activitați legate de buna desfășurare a evenimentului si a obținerii feedback-ului dupa eveniment si nu sunt folosite in campanii de marketing direct.

Pentru siguranta participantilor, anul acesta dorim monitorizarea acestora prin aplicatia Map My Tracks Endurance, pe care o puteti descarca gratuit din Google Play sau App Store: 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mapmytracks.endurance&pcampaignid=web_share

In ziua concursului, se va primi un cod si astfel o sa putem sa monitorizam concurentii.