Vrei sa incerci ceva nou si sa explorezi natura alaturi de familie si prieteni dintr-un caiac sau o canoe? Te rog sa contactezi partenerul nostru Outdooris!

Outdooris, telefon 0723 297471, www.outdooris.ro sau  pagina de facebook

 

Hai cu noi intr-o tura de o zi sau o expeditie de mai multe zile pe lacul Izvorul Muntelui (Bicaz).

Turele de caiac organizate de noi sunt usoare si relaxante astfel incat aceasta activitate sa poata sa  fie practicata de oricine. Se adreseaza tuturor categoriilor de varsta si nu necesita o experienta anterioara! Pot participa si cei care nu stiu sa inoate precum si copii de minim 5 ani  DOAR in canoe sau caiace de dublu, insoti!

Durata turelor variaza in fuctie de traseul ales, viteza de deplasare dar si de cat timp aveti de gand sa stati la soare pe plaje salbatice cu nisip fin sau sa va balaciti.

Noi va oferim ghidajul si tot echipamentul necesar unei ture reusite (caiac/canoe, padela/pagaie, vesta, fusta) iar dumneavoastra trebuie sa veniti cu :

  • Imbracaminte potrivita sezonului (palarie/sapca de soare, imbracaminte cu protectie UV, geaca de ploaie etc)
  • Sandale sau incaltaminte pentru apa, sigur va udati la picioare cand urcati sau coborati din ambarcatiuni
  • Apa/Racoritoare – sunt INTERZISE bauturile alcoolice in timpul turelor noastre………dupa e treaba voastra! 🙂
  • Gustari, batoane energizante
  • Saculet impermeabil in care sa va puneti lucrurile – daca nu aveti, va putem oferi noi contra cost
  • Aparat foto/Telefon cu care sa surprindeti momentele frumoase alaturi de familie si prieteni. Putem sa va oferim  huse de telefon impermeabile contra cost.

Majoritatea clientilor care merg pentru prima data cu noi, ne intreaba ce se intampla daca se rastoarna ?!

Inaintea fiecarei ture are loc un instructaj in care va prezentam cum sa manevrati ambarcatiunile si ceea ce trebuie sa faceti pentru a fi tot timpul in siguranta. De asemeni unul din ghizii nostri va fi in permanenta cu voi pe apa. De aceea putem spune ca e mai periculos sa cazi cu bicicleta pe strada pentru ca e posibil sa vizitezi sectia de ortopedie decat sa te rastorni cu caiacul sau canoea.

Si ce facem daca ne rasturnam cu caiacul sau canoea?

In primul rand sigur te uzi, apoi va trebui sa iesi la mal, sa scoti apa din ambarcatiune, apoi sa te urci din nou si sa iti continui drumul. In urma unei astfel de experiente o sa ramana doar fotografiile cu tine fleasca si cu ceilalti care se se amuza copios pe seama ta 🙂 .

Cu ce echipamente mergem?

Echipamentele noastre sunt de cea mai buna calitate, de la producatori de renume mondial. Caiacele si canoele sunt foarte stabile, vestele de salvare au o flotabilitate mare iar padelele/pagaile sunt usoare pentru a vasli cat mai confortabil.

Daca te-am convins, urmareste pagina de Evenimete pentru a vedea unde are loc urmatoarea evadare din rutina zilnica.

Te asteptam!

 

 

Inchirieri caiace pentru evenimentul Bicaz Kayak Fest 2021

 

Pretul pachetului pentru inchirierea ambarcatiunilor Sambata 6.06 si Duminica 7.06 in cadrul Bicaz Kayak Fest 2021 este:

Caiac Single 150 lei

Caiac Dublu*/Canoe**  200 lei

*Caiac dublu: 2 adulti

**Canoe: 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii in limita a 350 de kg.

Preturile sunt pentru cele 2 zile de concurs!

 

Cei care vin in zona si vor sa se antreneze sau sa se plimbe pe Lacul Bicaz in afara evenimentului Bicaz Kayak Fest,  pot inchiria ambarcatiunile Vineri 5,06 si Luni 8,06 la urmatoarele preturi:

Caiac Single/1 ora – 30 lei, 2 ore 50 lei

Caiac Dublu/Canoe/2ore – 100 lei